
“תכננתי משרדים בתוך מפעל פעיל והתוצאה הייתה מפתיעה”
כשאדריכלית פנים מוצאת עצמה מתכננת משרדים בלב אולם ייצור תעשייתי, האתגר הוא לא רק טכני. סיסי זיו בחרה לא להילחם בסביבה אלא להפוך אותה לחלק מהסיפור
המשרדים החדשים של אלומקון סי. אל ממוקמים בדיוק במקום שבו היית הכי פחות מצפה למצוא אותם: בתוך אולם ייצור רועש, בין מכונות ענק ותהליכי עבודה תעשייתיים שלא נעצרים. החברה, שמתמחה בתכנון וייצור קירות מסך לפרויקטים כמו מגדלי גינדי TLV, רוטשילד 10 וסמל דואו, רצתה משרדים שיהיו יותר מסתם מקום עבודה. היא רצתה שהם יספרו סיפור.

עיצוב ותכנון: אורלי דקטר | תאורה: לייט אין | צלם: דניאל צאירי
מעצבת הפנים סיסי זיו קיבלה משימה מורכבת: לתכנן מבנה בתוך מבנה, אי משרדי שקוף שמשתלב בסביבה התעשייתי אבל גם נבדל ממנה לחלוטין. הפתרון שלה היה להפוך את החיסרון ליתרון. במקום להסתיר את המפעל, היא יצרה קשר עין מתמיד איתו דרך חזיתות זכוכית גדולות וקירות מסך מאלומיניום שמכניסים אור טבעי עמוק ומטשטשים את הגבול בין עולם הייצור לעולם הניהול.
