“הדירה נרכשה מקבלן וליווינו את הלקוחות משלב המעטפת והבנייה ועד האכלוס”, מסבירה אורלי דקטר, שאמונה על תכנון ועיצוב הדירה “לרבות הגשת תכניות לקבלן עם שינויי הדיירים, הכנת תכניות טכניות מפורטות וריג’קטים מול יועצי הפרויקט, בחירת חומרי הגמר וכמובן, עיצוב הבית לפרטי פרטים, עם נגרות מעוצבת ומותאמת אישית, תאורה, ריהוט ופרטי דקורציה ואומנות”.

הדירה בהוד השרון, בת 120 מ”ר ו-150 מ”ר גינה, נרכשה על ידי זוג צעיר בתחילת דרכו. בקשת בני הזוג לדירה מעוצבת במראה מודרני עם קו עיצובי נקי לצד תחושה של חמימות ביתית. העיקרון שהנחה בחלוקה הדירה, היה ביצירת חלל אירוח מרשים, ומרווח, עם סוויטה מפנקת במיוחד, בנוסף לחדרי האירוח בדירה. הקונספט העיצובי היה אורבני- מודרני, כזה שמהווה רקע עיצובי עכשווי לנוף המשתקף מהגינה ועוטף את הבית מכל צדדיו כך שיהיה גם חלק מהפנים.


“האתגר היה לייצר תחושת מרחב לצד ניצול מקסימלי, עם ריבוי מקומות אחסון ללא יצירת עומס ויזואלי של פריטים, כאשר שלב הנגרות המותאמת אישית הינו השלב המורכב ביותר בתהליך תכנון הדירה. עבורי, זוהי מלאכת מחשבת שמחייבת דיאלוג עם הלקוחות להבנת כל הצרכים, מאווים ופנטזיות באופן שכל פרט ימצא את מקומו” מסבירה דקטר.
